The verificare istoric auto Diaries

Un alt component critical analizat de AutoDNA este istoricul reviziilor. Este esential sa stii daca masina ta a beneficiat de revizii si intretineri regulate pentru a asigura durabilitatea si performanta acesteia.

Probabil ai auzit despre verificare istoric auto, vin decoder, verificare km reali and so on. Trebuie sa tii cont ca, in general, vanzatorii de mașini next-hand de multe ori nu doresc să dezvăluie cumpărătorilor aspecte importante care tin de istoricul masinii. VERIFICA ISTORIC AUTO ACUM! De exemplu, conform statisticilor, intre 30% si 50% dintre masinile second hand sunt vandute dupa falsificarea kilometrajului.

În continuare trebuie să verifici starea caroseriei, starea mecanică a masinii și să te asiguri că bunul pe care intenționezi să-l cumperi se ridică la nivelul tău de așteptări.

Aceasta aplicatie este considerata utila pentru detinatorul sau viitorul proprietar al unui vehicul, deoarece ii ofera posibilitatea de a verifica autenticitatea kilometrajului raportat.

Masinile importate din Olanda Mai mult de sixty% din masinile importate din Olanda au avut mai mult de un proprietar.

Pentru a experience o verificare a istoricului km in aplicatia RAR, urmeaza pasii simpli descrisi mai jos. Aplicatia poate fi accesata pe site-ul oficial al Registrului Auto Roman.

Dupa ce ti-ai achizitionat masina, nu uita sa o echipezi cu cele mai bune anvelope de iarna sau cu cele mai bune cauciucuri de vara, in functie de sezon.

De asemenea, poti afla daca a fost respectat programul de revizii si intretinere al mai multe informatii masinii, lucru ce poate influenta durabilitatea si performanta acesteia.

Cât durează să verifici o mașină după seria de șasiu/numărul VIN? Puteți verifica o mașină după seria de șasiu în optimum câteva minute . Tot ce trebuie să confrontți este să introduceți seria de șasiu de 17 caractere pe Site-ul autoDNA.

Indiferent daca esti posesorul unei masini sau intentionezi sa achizitionezi una, verificarea istoricului auto este esentiala pentru a lua decizii informate si sigure.

O parte din informaţiile afişate aici sunt gratuite, însă există şi date treatment se obţin doar contra Charge.

Producătorii recheamă de obicei modelele în clothă ca să repare defecte periculoase de siguranță. Asigură-te că vehiculul tău nu are așa ceva înainte să-l scoți la drum.

Atenție - înainte de a introduce seria de șasiu, verificați de două ori pentru a vă asigura că aceea este seria corectă

Amintiti-va: inainte de a introduce seria de sasiu, verificati-o de doua ori cu fotografia placutei de identificare sau a documentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *